Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İçimde konuşan biri var

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 6,624

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
içimde susan biri? zor -içimde boğuşan biri var? kendiyle? mi? bilmiyoruz
leri -biri leri artık
içimde kavga eden -içimde atıp tutan

No.2"-Youn

Yeni Üye
şimdi ben buraya cevap yazarken içimden bi ses atlama herşeye diyor bu konu çok saçma ne yazacan diğeri diyorki yaw buna da yaz işte mahset muhabbet olsun biri de sana cevap yazar başka konu açılır maksat sosyalleşmek diyor başka bi ses ise bırak bu yalanları amacın ne diyor gerçek amacın nedir niye burdasın amaç çok ve amaçlar çoğaldıkça içimdeki sesde çoğalıyor herbiri farklı içimdeki ses yerine sesler diyelim bende bi tane değil biri daha çıktı şimdi felsefe yapma diyor ne farkın var diğerlerinden olduğun gibi bırak herşeyi ben ise diyorumki olduğum gibiyim hepiniz susun amacım yazmak sadece
Açıkçası tam benim tarzımda 🙂 onu söylerim o ordan atlar bir şey yaparım o ordan atlar o ordan sen niye atlıyon der o ordan bırakın atlasın der o ordan al işte der der de der 😎 Amaçlar çoğaldıkça seslerde çoğalıyor katılıyorum.Aynı zamanda şunuda diyebiliriz sesler çoğaldıkça amaçlarda çoğalır.

Beynimizdeki küçüklüğümüzden, doğduğumuzdan beri bizimle büyüyen, bizimle düşünen bizim yansımamız, eşimiz. Benimki her an doğru hamleyi yapmamı sağlıyor. Bu şey bizim hayatımızda olan en gerçekçi olgu bence. Bilincimiz, duygularımız, farkındalığımızı yöneten her şey bu ses.

_Clementine_

Yeni Üye
İçimde ben sustukça konuşan biri var. İçimde ben konuştukça susan biri var. Bu yüzden asla aynı anda konuşamayacağız. Asla aynı anda susamayacağız.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
içimde kavga eden takıntılı biri var-içimde öfkeli biri
- oo çok öfkeli mi?
hem de ne dersin demezsin

herşeye hem de herkese
-kendi hariç;
bu bir şaka!

Yeni Konular