Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kişi/Kaynak Belirtmek

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 3,694

Mühendis

Yeni Üye
[FONT=&quot]Bilgi teknolojisi ilerliyor lakin bilgi kirlenmesi de aynı paralelde gidiyor.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Tüfek icat oldu mertlik bozuldu.[/FONT]
[FONT=&quot]Köroğlu’nun bu sözünü hepimiz bilir ve kullanırız.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Özellikle bilgisayarların hayatımızın önemli bir parçası olduğu bu dönemde internet sayesinde her türlü doğru ve yanlış bilgilerle bu sanal ortamı bombardımana tutmaktayız.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]O zaman Köroğlu’nun bu sözünü günümüzde;[/FONT]
[FONT=&quot]Bilgisayar icat oldu bilgi bozuldu.[/FONT]
[FONT=&quot]Şeklinde söyleyebiliriz.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Neden böyle söylüyorum?[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Çeşitli sitelerde değişik gruplarda milyonlarca insan birbirlerine veya birilerine mesaj,şiirler,makale,hikaye,yorum….. çeşitli bilgi ile sesleniyor,tartışıyor,eleştiriyor ve hatta hakaret ediyorlar.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Çoğu kişiler de paylaşım için değil sadece kendi reklamlarını yapmak ve tıklanma istatistiklerini yükseltmek için de kopyala yapıştır mantığı ile makale,yazı, şiir,fıkra … gönderiyorlar.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bu sanal ortam içinde bakıyorum da,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Herkes;şair[/FONT]
[FONT=&quot]Herkes;edebiyatçı,[/FONT]
[FONT=&quot]Herkes ; bilim insanı,[/FONT]
[FONT=&quot]Herkes ; yetenekli[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Herkes ; En Kahraman Rıdvan![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Yaşam süreci içersinde yaşamın olmazsa olmaz koşulu olan iletişimin,[/FONT][FONT=&quot]yaşa[/FONT][FONT=&quot]nılan toplum içersinde edinilen eğitim ve kültürle orantılı olarak,[/FONT]
[FONT=&quot]kazanabilinen değer yargılarıyla, akıl ve mantığın kullanıp[/FONT] [FONT=&quot]üretebilen ve sorgulaya[/FONT][FONT=&quot]n insanlar arasında sağlıklı bir şekilde[/FONT]
[FONT=&quot]gerçekleşebileceği aşikardır.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Burada bize düşen ,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bilgi,emek,sevgi,saygı,birliktelik ……, ve her türlü sezgilerin de öne çıkarıldığı öyle bir yaşam yaratmalıyız ki , bir düşünebilme güzelliği, bir ifade edebilme mutluluğu olmalı içinde.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]İfadeyi daha anlamlı kılacak veya bizden daha iyi anlatabilen bir alıntı (kaynağı belirtilmiş) mutluluğu daha da yoğunlaştıracaktır.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Durgun bir suyun seyrini ,sakin akan suyun hışıldısını ,bir şelalenin hırçınlığını onlara hissettirebilmek ve bu duyguları yaşayabileceklerini
[/FONT]
[FONT=&quot]öğretmek güzel değil mi?[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

gamze

Yeni Üye
Kişi ve kaynak belirtmek alıntılar vermek belki görmediğimz birini görmek demek,bakabilmek almak istenenin alınması demek bu anlamda forumda buna yardımcı olan arkadaşlarımıza katılıyorum ve okuma araştırma fırsatı sundukları için kutluyorum.Buna karşılık herkesin kendi yorumlarınıda görmek kendinizde olan şeyleri ya coğaltmak, ya yerinde bırakmak olarak alıyor görmek istiyorum.

Yeni Konular