Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kitaplarımı Satıyorum

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 4,055

tyughj00

Yeni Üye
Arkadaşlar kitaplarımı satıyorum, tek tek ve toplu olarak. Lütfen idefix ve kitapyurdu fiyatlarını dikkate alarak makul tekliflerde bulununuz; ayrıntılı dökümü aşağıda link olarak koyuyorum. Kitapların tamamı şahsî kitabımdır; birkaçı hariç hepsi sapasağlamdır, isteyene fotoğraf da yollayacağım. Toplu alımlarda daha çok indirim yapabilirim

İrtibat için mail adresimi kullanmanız daha iyi olur: tyughj00@gmail.com

Teslimatı elden yapmayı düşünüyorum; kargo da olur fakat güven sıkıntısı olabilir. İstanbul avrupa yakasındayım, bahçelievler..

Ekli dosyayı görüntüle 901

seyduna

Yeni Üye
Ne güzel kitaplar böyle bunlar. Ödünç vermeye bile kıyamam kitaplarımı. Bu kitapları satmanızı eleştirmiyorum yargılamıyorum.Merak ettiğim şu ki eğer bu kitapları siz okumuşsanız böyle kitapları okuyan birinden mutlaka öğrenilecek bir sürü şey vardır, mutlaka okumaya değer yorumları vardır. Neredesiniz siz? Tek mesaj yazıp kaçmışsınız.

tyughj00

Yeni Üye
450 TL yapıyorum, yok mu alan?! 🙂 mesaj geldiğini görünce sevindim, ah dedim çıktı talip benim kitaplara, ama hüsran 😀 kitapların bir kısmını okumadan fikirlerimde radikal değişmeler oldu, sonra da okumanın lüzumu kalmadı. forumu takip etmedim fakat eminim yorumlarım şu felsefî ortamda hoşa gitmeyecektir 🙂 zira ben filozofların tartıştıkları konuların çoğunu lüzumsuz görüyorum, ve filozofların çoğunu yalancılar olarak görüyorum ve felsefeyi genel olarak hakikati "örten" birşey olarak filan görüyorum... falan falan. öyle 🙂

fides

Yeni Üye
🙂 Radikal bir değişiklik olduğuna göre Tanrı dokunmuş olmalı. Hani bir duvar yazısı vardır ya Allah yürü ya kulum dedi arabamı sattım🙂 Siz de kitapları ancak bu şekilde satabilirsiniz🙂

P

Pyramos

Ziyaretçi
450 TL yapıyorum, yok mu alan?! mesaj geldiğini görünce sevindim, ah dedim çıktı talip benim kitaplara, ama hüsran 😀 kitapların bir kısmını okumadan fikirlerimde radikal değişmeler oldu, sonra da okumanın lüzumu kalmadı. forumu takip etmedim fakat eminim yorumlarım şu felsefî ortamda hoşa gitmeyecektir zira ben filozofların tartıştıkları konuların çoğunu lüzumsuz görüyorum, ve filozofların çoğunu yalancılar olarak görüyorum ve felsefeyi genel olarak hakikati "örten" birşey olarak filan görüyorum... falan falan. öyle 🙂

bu felsefeyi terketme düşüncesi banada cazip gelmeye başladı..siteye üye olmamın kelebek etkisi ile 3 aydır falam yoğun felsefi görüş okudum bi acayip oldum🙂 ufak ufak tüymenin zamanı geldimi acaba? ne demiş adamın biri ''nerede değilsem orada mutlu olacakmışım gibi gelir'' ..bunu bir denemek lazım hatta ne biri ,baya denemek lazım🙂

bu arada gene bir umut ışığı yaktığım için üzgünüm kitablarına talip değilim ..🙂 artı baksana kendin bilem okumamışın.. ehe he

mavimor

Yeni Üye
Ben de tüyücem yakında vps,server vs ne varsa bir bakacaksınız HTTP Error 500 Internal server🙂

Valla ben de satsam mı kitapları Fides başka türlü köşeyi dönemeyeceğiz🙂

bu felsefeyi terketme düşüncesi banada cazip gelmeye başladı..siteye üye olmamın kelebek etkisi ile 3 aydır falam yoğun felsefi görüş okudum bi acayip oldum🙂 ufak ufak tüymenin zamanı geldimi acaba? ne demiş adamın biri ''nerede değilsem orada mutlu olacakmışım gibi gelir'' ..bunu bir denemek lazım hatta ne biri ,baya denemek lazım🙂

bu arada gene bir umut ışığı yaktığım için üzgünüm kitablarına talip değilim ..🙂 artı baksana kendin bilem okumamışın.. ehe he

fides

Yeni Üye
🙂 Valla üniversite yıllarımda bir sürü kitap almıştım hala bitiremedim okumayı.Yıllarca kitap taksitleri ödedim. Tembelim bu aralar hiç bir kitap okuyamıyorum. Ayrıca Nietzsche okuyayım diyorum bir sürü zamanımı alıyor. Roman gibi de gitmiyor ki. Kafam dalgın olunca bi bakıyorum ben bir sürü sayfa okumuşum ama ne anlamışım hiç bir şey. Tekrar başa dönüyorum. Ben de Nietzsche kitaplarımı mı satsam? 🙂
Artık e-kitap diye bir şey çıkardılar kağıtlardan ziyade okuyan elektronik ortamda okuyor. Bence o bile okunmuyor ya... Ama başka ya kitaplar: kokusu,dokunuşu vs....

P

Pyramos

Ziyaretçi
Ben de tüyücem yakında vps,server vs ne varsa bir bakacaksınız HTTP Error 500 Internal server🙂

ama sen gidersen bizim gidecek yerimiz kalmaz ki🙂 bendeki korku nirvayana çıkayım derken zırvanaya çıkma korkusu ya🙂 en güzeli replik takılıyım,karalama defterine takılıyım,ağır olmayan sayfalarda hopdirik zoptrik espriler mi yapsam napsan diyorum 🙂

glsezinrs

Yeni Üye
Ben kitaplarımı geçen hafta derledim, topladım, oflaya puflaya Kadıköydeki 2.el kitap alanlara taşıdım..Hepsi de gıcır..Eskiliklerini kokusundan ve sararmış sayfalarından anlarsınız sadece..Kitapçı evirdi, çevirdi..Bilmem ki..dedi..Bunlara rağbet etmiyor gençlik..Bekli üniversite öğrencilerinin işine yarar..İyi dedim..Ver onlara..Okusunlar yeter ki..Öylece bırakıp çıktım koliyi..

Turgut Saka

Yeni Üye
kitap okumadığımdan yakınmıştım ben de bir zaman. şunu farkettim. uğraşlar artınca özellikle de işime karşı aşırı yoğunlaşınca her ne kadar kitap okumasam da aslında okuduğum şeylerin sayısı o kadar arttı ki aslında eskisinden çok daha fazla okuyorum...
mesela işim ile alakalı günlük taradığım kaynaklar belgeler, projeler inanılmaz derecede fazla ve neredeyse haftalık bir kitaba(kalın bir kitaba) denk geliyor. uğraşılarım dışında okuduğum her şey ise aslında tv de dizi seyretmek gibi bir şey oldu diyebilirim. şimdi başladığım kitapları bitirmekte çok zorlanıyorum ki zaten çoğu bitmeden kalıyor.
ancak kitap okumak nedir. dizi seyretmek gibi bir şey midir? kullanamadığın(belki çok az kullandığın) bir kaynağı beynine yerleştirmenin anlamı nedir ki zaten kullanmadığın bilgi uçup gidiyor. okuduğun kitapsa zaman kaybından başka bir şey olmuyor.
demek istediğim okuduğumuz kitaplar satılabilecek raddeye geldiğinde aslında onlara hiç ihtiyacımız olmamıştır.

bizim için tv dizilerinden farkları olmamıştır. eğer bir kitabı bir ya da on yıl sonra tekrar açıp karıştırmaya ihtiyacınız olmayacaksa bence hiç okumayın... ya da bunu okuduktan sonra farkettiyseniz satın ya da birilerine hediye edin gitsin. boşa kalabalık...

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
Internet yayginlastiktan ve neredeyse kitaplara da internet yoluyla ulasilabildikten sonra, kitaplar artik "kullanilmaz" oldu. Benim de kocaman bir kitapligim var ve bana gore her bir kitap hem tarihi olma vasfiyla, hem de "bulunabilirlik" vasfiyla "altin" degerinde.

Ben kitaba deger olarak maddiyat bicemedigim icin, satmayi hic dusunemem. Sonucta kitaplar bilgilenmek, bilinclenmek ve haberdar olmak icin vardir. Hele bazi referans kitaplari vardir ki, evladiyeliktir.

Oyuzden simdilik duruyorlar. Benden sonra da ne olacagini, benden sonra kalanlar tayin edecek.

Bir kitap, kitap olduktan sonra olumsuzdur (olmek) iste bu nedenden de, bir kisi bir kitabi 20 yasindaki beyin duzeyi ile okudugunda ne algiladiysa, ayni kisinin diyelim 30 ve 40 yaslarinda okuyacagi ayni kitaptan algilayacagi kendisinin de beyin duzeyi degistiginden, farkli olacaktir.

tyughj00

Yeni Üye
dostlar, satış koşullarında değişiklik yaptım. mevcut link bozuk, konuyu düzenleyemediğim için yeni mesaj yazmak zorunda kaldım. fiyatları piyasanın %50 aşağısı olarak belirledim. tek tek alım mümkün. peki nasıl olacak; başka bir yere verdiğim ilandan kopyalıyorum:

evet, ihtiyaçtan kitaplarımı satıyorum. listenin linki aşağıda. fiyatlandırmayı şöyle yapayım diyorum:

- kitapyurdunda varsa, yarı fiyatına

- orda yok idefixte varsa, yine yarı fiyatına

- orda da yoksa uygun bir fiyat teklif edin (mesela nadirkitap'ta bulduğunuz fiyata)

satış şöyle yapılacak:

- önce isteyen istediği kitabı seçecek, "bunu bana ayır" diyecek (mailden ulaşın lütfen: tyughj00@gmail.com). ben de listeyi "bu kitap şu arkadaşa ayrıldı" şeklinde düzenleyeceğim. yani ilk gelen kazanacak. kitapların kitapyurdu ya da idefix linklerini de gönderin ki, yarı fiyatını hemen belirleyeyim.

- 2-3 gün sonra siparişlere göre sahibinden.com güvenli e-ticaret ilanı açacağım, alma niyetinden vazgeçmeyenler internet üzerinden alışverişi yapacaklar. ben de kitapları kargolayacağım. kargo masrafı alıcıya ait.

- yakında oturan gelip evimden de alabilir, istanbul bahçelievler siyavuşpaşa'da oturuyorum.

kitap listesinin linki:

ilanın diğer linki:

Yeni Konular