Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

neden?

22 Şub 2009
426
0
0
54
bir yazı gönderince şöyle bir yazı çıkıyor karşıma;

Mesajınız için Teşekkür ederiz. Mesajınız Moderatörlerimiz tarafından incelenip onaylanana kadar gösterilmeyecektir.

bu bütün her yazı gönderenemi oluyor. yoksa bana özelmi. aklıma cezaevinde ,veya askeriyedeki GÖRÜLMÜŞÜR ..! anlamı geliyor. bir an beni geçmişe götürdünüz. felsefe sitedindede bunun adı ne olsa gerek. küçük bir cevap tabiki bu yazımda sansürden geçer ve yayınlanırsa. veya kırpılmassa:)

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Mesajınızı yazdığınız anda felsefe.NET' te gözüktü mü yazınız?

Bu tip durumlarda öncelikli olarak özel mesaj yoluyla ulaşıp sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. Bizleri her fırsatta karalama telaşından uzaklaşarak. Kasıtlı yapılmış bir durum söz konusu değil. Vbulletin sistemi halen beta olduğundan bazen saçmalayabiliyor. Yukarıdaki soruya cevap yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım..

22 Şub 2009
426
0
0
54
yazımı gönder dedikten sonra karşıma çıkan diye yazımın başında açıklamıştım.ilginç olan bu son sistemden sonra nedense herşey beni buldu hepsi bir tesadüftü...! lütfen polemiğe girmeyelim. siz bir forum admin iolarak ne mek çektiyseniz, sizde biliyorsunuzki forum katılımı sağalamak için zamanında çok emek verdim. ve emeğimin karşılığı almak için değildiki yaptıklarım.sorun değil. ama ben ve benim gibi bir çok kişiye bu forumda ellerinden geleni yapanlara haksızlık ettiniz. ve hiç kimse burda bir beklenti çerçevesinde yapmadı. tamamen karşılıksızdı.bir gün herkes karşlıksız çıkarsız yaşamayı öğrendiğinde sizde anlayacaksınız. saygılarımla..

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Nereye yazi girmek istediginde aldin bu mesaji?

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Ayni yerde yazmasi imkansiz cunku bu basligi acmissin ve yazi yazabiliyorsun. ayni sey heryerde olsa buraya yazamazsin. Haber bolumu forumu uyelere kapali eger oraya girmeye calistiysan yazi boyle bir cevap alman normal. cunku orayi sadece yoneticiler yonetiyor. bana acmak istedigin forumu soylersen daha iyi yardimci olurum.

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
:) şehrin yabancısı yazıların denetlenmeden yayınlanmıyor evet.Yazılarını ben ya da yöneticiler denetledikten sonra yayınlanıyor.Sadece yöneticiler görüyor yazılarını.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
O neden fides? Bunu ben neden bilmiyorum ki?

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Valla ben de yeni farkettim zaten.Ama panelden denetledikten sonra diğer üyeler görebiliyor. Zaten şehrin yabancısı yazı yazınca çarpı işaretli bir ikon çıkıyor denetlenecek diye.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
iyide neden cikiyor o iste? uye guruplarinda problem yok kisisel panelinde de problem yok

fides

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,694
5
38
Evet ben de baktım bir şey bulamadım.Anlamadım."Düşünür" olduktan sonra böyle bir şey çıktı sanırım.Ama düşünür ayarlarında da bir şey bulamadım.

Yeni Konular