Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

soru-n

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1,465

meyelan

Yeni Üye
yine yumurta-tavuk-civciv meselesi gibi görünse de benim için, abimin bana sorduğu soruyu size de sormak istiyorum.

gece yarısı bir dağ başına solunum depresyonuyla karakterize bir kimyasal silah atılmış olsun ,siz ise tüm yöre halkını uyandırmaya muktedirsiniz diyelim,
insanları uyandırır mısınız,yoksa uykularında bilmeden ölmelerini mi uygun görürsünüz?birey kendisi tercih kullanma hakkı olsaydı neyi seçmeli..
kimse ölmesin tabi ama tuhaf sorular işte.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
Uyandirdigim zaman kurtarabileceklerim olursa elbette uyandiririm lakin durumu sadece ben biliyor ve herkesin olecegi gercegi varsa kimseyi uyandirmaz bende biran once uykuya dalmak isterdim daha derin nesef alip vererek.

daVinci

Yeni Üye
Eğer ölüm kesinse ne anlamı varki ne yapıldığının, ama yinede cevaplayayım bende uyandırmazdım:s

meyelan

Yeni Üye
Uyandirdigim zaman kurtarabileceklerim olursa elbette uyandiririm lakin durumu sadece ben biliyor ve herkesin olecegi gercegi varsa kimseyi uyandirmaz bende biran once uykuya dalmak isterdim daha derin nesef alip vererek.
derin nefes alıp vermezdim ama en sevdiğim yere ,insansızsa gider beklerdim

karamel

Yeni Üye
Ben sevdiklerimi öper ve sarılırdım. hiç deilse onların kokularını içime çekeyim diye.....

flzf

Yeni Üye

Bende aynen böyle yapardım 🙂

ls2

Kahin
Onursal Üye
bu kolay ölümü ellerinden almaya gerek yok , bırakın uyusunlar..

efefel

Yeni Üye
Aslında en çok benim uykuya ihtiyacım var o an.Hem uyumuyorum hemde olacakları beklemek durmundayım.en zor durumda olan benim lütfen uyanın ve bana yardım edin...

sakal

Yeni Üye
yanıbaşımızda çoluk çocuk kimyasal silahlardan ölüyor biz ise neler kurguluyoruz...yazılanların hiç biri gerçeği yansıtmıyor,bir felaket anında insanlar kuşunu kedisini köpeğini kurtarmak için seferber oluyor geçtim ki insan yani sözkonusu olan...son nefes son anınıza kadar mücadele ederdiniz bence..hiç kimyasal bir şeye, gaza maruz kaldınız mı?sanmam,kalsaydınız böyle yorumlar yapmazdınız..uykuda tatlı tatlı ölüm aman ne iyi..ariel şaronu senelerdir yaşatmaya çalışıyor yahudiler,biz müslümanlara ne oluyor böyle..

Yeni Konular