Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Üç kelime oyunu

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 3,304

Fairy

Yeni Üye
Kendimi 3 kelimede ifade edicek olsam bunlar neler olurdu, buna yanıt verebilicek kadar tanıyor muyum kendimi diye düşündüm ve ben kendime en uygun yanıtı buldum .) Kendimi 3 kelimeyle sınırlı tutarak ifade edebilicek olursam Sıcak Soğukkanlı Uzak sözcükleri bana en uygun olanı..

Peki ya siz kendinizi 3 kelimeyle nasıl ifade edersiniz ?

Fairy

Yeni Üye
Ynt: Üç kelime oyunu

şehrin yabancısı ' Alıntı:
düşünen ,anlayan, uygulayan 🙂

Saygısızlık etmek istemem ama bu sizin kişisel terimlerinizden çok insanların genelini açıklamak için yeterli kelimeler olmuş .))

Fairy ' Alıntı:

Saygısızlık etmek istemem ama bu sizin kişisel terimlerinizden çok insanların genelini açıklamak için yeterli kelimeler olmuş .))

garip bir durum; bu benim yaşam tarzımdır.insanların genelini açıklamak için demeniz tam bir çelişkidir.insanlar bu söylediğim üç kelimeyi arka arka uygulaması çok nadir bu durumdur. bunu bu genellemeye sokmanız insanların geldiği nokta itibarı ile de sabittir. fakat gelmek istediği yer deseydiniz olabilirdi. 😉 çevrenize sosyal yaşamınızda baktığınız da bunu daha net görürsünüz.insanların geneli ipucu vereyim; düşünür fikir sahibi olur çıkarları doğrultusunda değerlendirip,uyguladığında hezimet olur. sonra da ben nerde yanlış yaptım; der.siz artık bu kadar açıklamanın üzerine büyük bir değerlendirme yapıp konuyu enine boyuna sorgularsınız sanıyorum.

Fairy

Yeni Üye

Fairy ' Alıntı:

garip bir durum; bu benim yaşam tarzımdır.insanların genelini açıklamak için demeniz tam bir çelişkidir.insanlar bu söylediğim üç kelimeyi arka arka uygulaması çok nadir bu durumdur. bunu bu genellemeye sokmanız insanların geldiği nokta itibarı ile de sabittir. fakat gelmek istediği yer deseydiniz olabilirdi. 😉 çevrenize sosyal yaşamınızda baktığınız da bunu daha net görürsünüz.insanların geneli ipucu vereyim; düşünür fikir sahibi olur çıkarları doğrultusunda değerlendirip,uyguladığında hezimet olur. sonra da ben nerde yanlış yaptım; der.siz artık bu kadar açıklamanın üzerine büyük bir değerlendirme yapıp konuyu enine boyuna sorgularsınız sanıyorum.

İnsanın doğasında düşünmek düşünceleri anlamak ve onları uygulama teması vardır.Nitekim son zamanlarda ki konumları bu yönde değil bu nedenle onlara insan değil insancık terimini layık görüyorum.Yani doğasında var olan özellikleri kullanmayan asalak gibi yaşayan canlı varlıklar bana göre insancık insan değil.Ve bu görüşümü bilmemenizden kaynaklanan bi karmaşa ve zıtlık yaşadınız .)

[/quote]

İnsanın doğasında düşünmek düşünceleri anlamak ve onları uygulama teması vardır.Nitekim son zamanlarda ki konumları bu yönde değil bu nedenle onlara insan değil insancık terimini layık görüyorum.Yani doğasında var olan özellikleri kullanmayan asalak gibi yaşayan canlı varlıklar bana göre insancık insan değil.Ve bu görüşümü bilmemenizden kaynaklanan bi karmaşa ve zıtlık yaşadınız .)

karmaşa ve zıtlık sürekli yaşıyorum. sorun yok.
üç kelimeye üç renk veriyorum;
siyah, beyaz, kırmızı. 😉

la

Yeni Üye

Asosyal-Neşeli-Meraklı

Simerenya11

Yeni Üye

aşk, araf, yalnızlık

kaşıksurat

Yeni Üye
bu 3 kelime insan hayatında dönem dönem değişiklik gösterebilir sanırım, 2 ay önce olsaydı başka 3 kelimeyle ifade ederdim ama şimdikiler:

sabırsız, düşünceli, meraklı...

naz

Yeni Üye
meraklı, hüzünlü ve hala umudunu yitirmemiş

gundi

Yeni Üye
karamsar-asosyal-takıntılı

nemesisfrt

Yeni Üye
asosyal - ailevi - zeki

çevrem deki kişilerin dediği bu kendime gore ise

tembel - akıllı - karamsar

serin

Yeni Üye
Mülakatlarda karşımıza çıkabilecek klasik sorulardandır,"Arkadaşlarına seni sorsak nasıl anlatırlar ? " cevabım; zeki, anlayışlı, güvenilir.

nakres

Yeni Üye
düşünceli karamsar şüpheci

Feylesof TeCe

Yeni Üye
üç - kelime - sığmam
Beni tanıyan üç kişiye adımı söyleseniz üçünün ortak söyleyebileceği şey adım olur.

Yeni Konular