Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

uyarıdır

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2,185

Nejdet Evren

Yeni Üye
site yönetiminin tribalistic adlı üyenin ip numarasını bularak tüm yazdıklarından dolayı işlemiş olduğu suçlarından suç duyurusunda bulunması için üyeleri bilgilendirme yükümlülüğü mevcuttur. ve tribalistic adli üyenin kaydı derhal silinmelidir.

Nejdet Evren

Yeni Üye
şu an sitediki üye arkadaşlar bu çirkinlik karşısında neden sessiz kalıyorlar anlamıyorum

ayşenur

Yeni Üye
site yönetiminin tribalistic adlı üyenin ip numarasını bularak tüm yazdıklarından dolayı işlemiş olduğu suçlarından suç duyurusunda bulunması için üyeleri bilgilendirme yükümlülüğü mevcuttur. ve tribalistic adli üyenin kaydı derhal silinmelidir.

kesinlikle
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rainbow64

Yeni Üye
Farkına varıldıktan sonra gerekli yerlere bilgi verilmeye çalışılmıştır. Kimseye gerek kalmadan halledilmesi gereken bir konu siteme gerek yok . Gerekeni site yöneticileri en kısa süre içinde yapacaklardır. Eminim.

Nejdet Evren

Yeni Üye
farklı düşüncelere sahip olabiliriz ki öyle olması da gayet doğal bir olgu, kimsenin kalkıp felsefeci geçinme gibi bir kaygısı da yok sitede; her arkadaş kendince düşüncelerini paylaşıp, üretip, çoğaltma ve geliştirme kaygı ve düşüncesini taşıyarak katılımda bulunmaktadır. site yönetiminin refleksinin geliştirilmesi, arttırılması kansındayım.

M

monaliza

Ziyaretçi
Üzücü konunun bugün gerçekleştiğini sanıyordum. Bu başlığı yeni gördüm.
Adı geçen üyeyi şiddetle kınıyor, site yönetiminin bir an önce gereğini yapmasını diliyorum.
Yakışmadı,üzücüydü...

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
Sikayet etmek isteyenler hakaret ve bilisim suclari kapsaminda dava acabilir. Yazilarinin bir bolumunu geri donusumlu olarak sildik. Eger hakaretleri belirtmek gerekirse email yolu ile yazmis oldugu yazilari gonderebiliriz. Kullanici hakkinda daha detayli bilgi edinmek isteyen arkadaslarimiz ozel mesaj yolu ile ulasabilirler.
Uzucu olay icin sizlerden ozur diliyorum.

fides

Yeni Üye
Arkadaşlar, bizim için de hoş bir durum değil ama yeni gördük ve gerekli müdahaleyi yaptık.Ben ayrıca bir üye olarak şaşırdım. Benim yazılarını beğendiğim üyelerden biriydi bu ayrıca benim için hayalkırıklığı oldu.
Bazı şeyleri anında farkedemiyoruz sizden ricamız "Mesajı moderatöre bildir" butonuyla veya özel mesajla da ulaşabilirsiniz.

mavideniz

Yeni Üye

Sevgili nejdet,(yada yönetimdeki arkadaşlar)ben tam olarak anlayamadım...tribalistic adlı üyenin ne suç işledigini,biraz daha açıklayıcı yazarsanız bizde anlamış oluruz.

Selamlar...

fides

Yeni Üye
Küfür ve hakaret içeren mesajlar paylaşılmış.

Nejdet Evren

Yeni Üye
sayın site yöneticisi arkadaşlardan "neden önemseriz" adlı forumumda tribalistic için yazdığım ve 8. ve9 sayfalarda bulunan 3 yanıtımın silinmesini istiyorum. Neorack adlı arkadaşımız gibi yanlış anlayıp değerlendirmelere konu olmakta ve forum ile hiç ilgili olmadığı halde, tribalistic in yazdıkları silindikten sonra anlamsız kalmaktadır. teşekkürlerimle...

emek-zamanlarını aldığım için yönetici arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum ve forumdaki değişiklği yaptıklarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. saygılarımla...

fides

Yeni Üye
Sizin tribalistic'e yazdığınız yazı silinmiştir. Kişisel olarak kimse üzerine alınmasın.Neorac, alınganlık etme 🙂 Sizin ve nejdet'in üzerine alındığınız yorum düzenlenince sanırım sorun ortadan kalkacaktır.Konu gidişatı daha anlamlı kılınacaktır. Bu duruma itirazınız yoksa böyle yapalım olur mu?

Yeni Konular