arkadaşlar herkese iyi geceler keyifli sohbetler
Hala neden bu kadar karamsar olduğunuzu anlamıyorum.Karşıya sadece acı verdiğinizi düşünmeyip ona hayatı adına katkıda bulunduğunuzu , onun insansal ihtiyaçlarına bir nebzede olsa katkıda bulunduğunuzu düşünün ya da karşıya sadece karşılıklı düşünülmesi gerektiğini söyleyin böylelikle acı çekmeden ilişkilerde kurulabilir.Biraz da benCİ olmanız dileğiyle..Düşünün, onlara istemeden bile acı çektireceğim yada çektirdim. Bence bu kadarı fazla bile. Onlara karşı bencillik yaptım bilmeden de olsa. Artık dur demek istiyorum. Sebebi de bu. Herkezi kullandım. Taraf değiştirdim 1, 2, 3, bundan sonrasını sayamadım. Belkide Diogenes'ten etkilenmişimdir kim bilir...
Hala neden bu kadar karamsar olduğunuzu anlamıyorum.Karşıya sadece acı verdiğinizi düşünmeyip ona hayatı adına katkıda bulunduğunuzu , onun insansal ihtiyaçlarına bir nebzede olsa katkıda bulunduğunuzu düşünün ya da karşıya sadece karşılıklı düşünülmesi gerektiğini söyleyin böylelikle acı çekmeden ilişkilerde kurulabilir.Biraz da benCİ olmanız dileğiyle..
İnsan değişir/değişmelidir sizde sebeblerini bildiğiniz bir sonuca ulaşmak için birilerinin size birşeyler söylemesini beklemeyip kendi kendinize düşünüp kendinizde sonuçlarını yaşasanız.Unutmayın ki hiçbirşey belirsiz değildir ve gelecekte aynen geçmiş gibi gözlerinizin önündedir.Nice burada ve şimdinin gelişiminden doğan değişen geleceklere.Sanırım böyle düşünmemin sebebi kültür farklılığımdan ve yaşananlara çok fazla değer vermemden geliyor. İnsanlara kızamıyorm, hayır diyemiyorum ve çok çabuk affediyorum diyebilirim. Ama bunlardan çok etkileyen birşeyde bu konularda söylenen sözler. Beni epey etkilemişler ve kendime böyle bir yol çekmemi sağlamışlar. Bana göre bunlar.
Çok mu takmışım sözleri acaba?
Üzülüceksiniz, kıralabilirsiniz, kıza da bilirsiniz ama söyleyebileceğim en dürüst şeyi söyleyip başlıktan ayrılıyorum. Bu başlıkta sadece dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.
İnsan değişir/değişmelidir sizde sebeblerini bildiğiniz bir sonuca ulaşmak için birilerinin size birşeyler söylemesini beklemeyip kendi kendinize düşünüp kendinizde sonuçlarını yaşasanız.Unutmayın ki hiçbirşey belirsiz değildir ve gelecekte aynen geçmiş gibi gözlerinizin önündedir.Nice burada ve şimdinin gelişiminden doğan değişen geleceklere.
''Nice burada ve şimdinin gelişiminden doğan değişen geleceklere''
Burada ve şimdiye ne kadar katkı yapılırsa o yapılan katkı aynı zaman geleceğedir yani şimdinin gelişiminden doğan belkide değişimi dahi değiştiren geleceklere,demek istedim.
yaşama bu şekilde bakılır şu şekilde bakılır diye birşey olacağını düşünmüyorum. kesin olan bir şey yoktur. çünkü şatlar durum ve zamana göre değişir.ben böyle bskıyorum demek yaşama sabit olmaktır buda bakışı sadece bir noktada tutar.bakışı aynı tutmak demek ise şartları belirliyorsanız mümkündür. geniş açı ,dik açı...